Make-up_coaching_Armanda_Hesta_stylingcoach_voor_opticiens

Eyewear coaching: ‘Eyewear geeft een vertaling van je imago, lifestyle en persoonlijkheid’

Eyewear coaching Stylingcoach voor opticiens Armanda Hesta Heiloo 400Het dragen van een bepaalde bril is niet meer zoals jaren terug. Eyewear is persoonlijkheid, een stijlstatement met modieuze elementen. Het geeft een vertaling van je imago, lifestyle en persoonlijkheid. Eyewear beïnvloedt dan ook niet alleen de manier hoe wij zien, maar ook hoe anderen ons zien. Wil je weten wat de geheimen van de hedendaagse eyewear zijn? Middels onze Eyewear coaching kan Stylingcoach voor opticiens je alle tips & tricks leren. Waardoor je straks de klant optimaal kunt helpen bij het uitkiezen van het juiste montuur.

 

Om tot een goed resultaat te komen bij het selectief uitzoeken van een montuur, zijn diverse zaken belangrijk. Zo moet het montuur harmoniseren met de persoonlijkheid van de klant. Maar de bril dient ook te passen bij het modeseizoen, de outfit én het gemoed van de dag. Hierbij geef ik tips om je te helpen bij het uitzoeken van het juiste montuur. Welke stappen moet je nemen om voor de klant tot het beste, persoonlijke montuur te komen?

Eyewear moet harmoniseren met de persoonlijkheid van de brildrager. Lifestyle en persoonlijkheid zijn relatief de nieuwe feno woorden van deze tijd. Vragen die je aan de klant moet stellen, zijn: welke kledingstijlen draag je? Ben je een fashionista of juist city-klassiek, modern, sportief of een no-nonsens type?
Ontdek als eerste de stijl door met de klant een moodboard samen te stellen.

Eyewear coaching gezichtsvormen Stylingcoach voor opticiens Armanda Hesta Heiloo

Niet iedereen heeft dezelfde gezichtsvorm. Op bijgevoegde afbeelding kun je bijvoorbeeld zien, dat een gezicht ovaal, rond, hartvormig, vierkant en langwerpig (v.l.n.r.) kan zijn. De vorm van het gezicht is van invloed op welk montuur voor iemand wel of niet passend is.

Zeer belangrijk. De wenkbrauw is namelijk een wezenlijk deel van de oogzone. Het versterkt de individuele gezichtsuitdrukking en vormt het gezicht. De vorm van de lens past het mooiste bij de vorm van de wenkbrauw lijn, als de bovenkant van de lens parallel loopt met de vorm van de wenkbrauw.  Meer informatie hierover, vind je op de pagina make-up coaching.

De oogzone heeft de grootste invloed omtrent de juiste kleuren die je in het montuur moet terugvinden. Dit omdat de kleur van het montuur direct aansluit op het oog. Maar ook de haarkleur en coupe zijn belangrijk om tot de juiste kleurkeuze te komen. Is het een natuurlijke kleur, of verander je ook wel eens van kleur(en)?
Daarnaast zijn natuurlijk ook de huidtonen belangrijk. Reflecteert de huid mooier bij koele of warme tonen van het materiaal?
Als de eyewear montuurkleuren in overeenstemming zijn met het gezicht, dan worden de ogen sprekender. Bovendien zijn de contouren in het gezicht zachter en is er minder schaduw onder het oog en op de huid. De kleur in het gezicht straalt meer frisheid en harmonie uit, versterkend op de persoonlijke beauty en persoonlijkheid.

Bij het kiezen van een montuur ook is de sterkte van de glazen van essentieel belang om tot de juiste keuze te komen. Belangrijk om mee te nemen is: past de sterkte van de glazen technisch gezien bij het gekozen montuur. Het totaalbeeld moet kloppen: de persoonlijke look, het zicht, de kleuren en de vorm.

‘Eyewear is niet alleen een gezonde keuze,
het maakt mij tevens comfortabel en klaar om de dag mee te beginnen’

Expert in Eyewear coaching

De workshop eyewear coaching wordt verzorgd door Armanda Hesta. Mede dankzij haar vele werkzaamheden voor Eyewish en Silhouette, is Armanda zeer ervaren op dit gebied.Eyewear coaching Stylingcoach voor opticiens Armanda Hesta

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je met je team de eyewear coaching volgen? Gecombineerd met persoonlijke coaching op de werkvloer? Op zoek naar inspiratie, motivatie en of handvatten die de communicatie met jouw klanten of cliënten (verder) verbetert?

Contact

Wij helpen je graag met een training of workshop op maat. Naast eyewear coaching bieden we tevens complementaire trainingen aan op het gebied van make-up coaching en kleding coaching. Kijk gerust rond op deze site, doe inspiratie op en neem contact met ons op. Dan maken wij graag een voorstel op basis van je specifieke trainingswensen en doelen. Bel 06-44345451, mail naar info@eyewearstylingschool.nl of maak gebruik van ons contact formulier voor een vrijblijvende kennismaking.

Als Eyewear perfect aansluit bij jou als individu,
zal je echte schoonheid naar voren komen,
en je innerlijke schoonheid er doorheen schijnen