Make-up_coaching_Armanda_Hesta_stylingcoach_voor_opticiens

Seminar: voor inspiratie, technieken en persoonlijke interactie met klanten

Stylingcoach voor opticiens biedt diverse trainingen aan om je verkoopskills en je adviserende rol richting de klant te verbeteren. Naast een workshop of opleiding, delen we onze kennis ook graag via seminars.

Welke verschillende seminars bieden we en wat is de inhoud en insteek?

Kleur en styling seminar

Voor inspiratie, handvatten en technieken die jouw montuuradvies aan je klanten verbetert.

In-company styling seminar

Onze kleur en styling seminar naar jouw bedrijf. Een presentatie interactie van 2,5 uur met ruimte voor vragen en antwoorden. Inclusief een kopie van de aankomende trends.

In-company sales seminar

Een sales inspiratie seminar voor jou en jouw medewerkers. Laat je meenemen op de verschillende aanvliegroutes die je hebt om klanten te benaderen, te inspireren én te adviseren. Klantgerichtheid en een persoonlijke benadering vraagt om snel te kunnen schakelen in jouw communicatie en om jouw eigen verhaal daarin te laten doorklinken.

Custom made seminar

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte trend, styling en/of verkoop seminar? Dat kunnen wij voor je verzorgen. Wij ontwikkelen onze kennis over trends, styling en/of verkoop in een op maat gemaakt programma. Dit speciaal voor jouw optiek business. Dit is een presentatie van 2,5 uur, inclusief een op maat gemaakt verslag van het onderwerp.

Voor wie zijn de seminars?

Voor brancheverenigingen, zelfstandige opticiens, inkooporganisaties en ketens van klein tot groot.

Waarom werken met Stylecoach voor opticiens?

Onze seminars geven je een overzicht van styling, verkoop en trends.

Expert

De seminars worden verzorgd door Armanda Hesta. Zij is expert op het gebied van eyewear coaching, make-up coaching en kleding coaching. Bovendien schreef Armanda in 2009 styling trainingen voor Eyewish. Sinds 2011 is zij verantwoordelijk voor de eyewear styling dagen bij de opticiens van het merk Silhouette.

Contact

Heb je vragen of interesse in onze seminars? Neem contact met ons op. Dan maken wij graag een voorstel op basis van jouw specifieke wensen en doelen. Bel 06-44345451, mail naar info@eyewearstylingschool.nl of maak gebruik van ons contact formulier. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.