Make-up_coaching_Armanda_Hesta_stylingcoach_voor_opticiens

Workshop voor inspiratie, motivatie en handvatten die de communicatie met jouw klanten verbetert

Wil je je als opticien ontwikkelen op het gebied van eyewear styling, klantgericht verkopen en je team versterken? Dan bieden wij voor opticiens een inspirerende en praktische in-company training en workshop voor jou en je medewerkers.

Bij ons kun je terecht voor een specialisme op het gebied van eyewear & styling. Daarnaast bieden wij workshops aan die je bewust maken hoe je effectief kunt inspelen op verschillende voorkeuren in gedrag- en communicatiestijlen van jouw klanten. Je leert non-verbale signalen van klanten om te zetten in de juiste benadering en communicatiestijl. Hierdoor zullen klanten zich snel op hun gemak voelen en meegenomen worden in jouw verhaal. Je leert tevens sales technieken toe te passen op basis van gedrag en communicatievoorkeuren en welk verhaal bij welke klant het beste aanslaat. En als laatste, maar niet onbelangrijk hierin: je leert jezelf een stuk beter kennen. Dit met je eigen voorkeuren in gedrag en communicatie. En hoe je met deze voorkeuren het beste jouw aanvliegroute kunt bepalen om jouw klanten het beste advies te geven.

Eyewear Styling en Sales is ons specialisme

Wij werken met een ervaren team van trainingsprofessionals met veel algemene en specifieke kennis en ervaring. Styling & Sales zit in ons DNA en is dan ook ons specialisme. Wij helpen je graag met persoonlijke, praktische en plezierige trainingen. Deze zijn volledig afgestemd op jouw team, organisatie en branche. Veel van onze opdrachtgevers komen uit de zakelijke dienstverlening en optiek.

De workshop is bestemd voor zowel startende als ervaren opticiens. Maar deze is ook voor optometristen, inkoop, verkoop en stylisten die beroepsmatig klanten willen adviseren bij het aanschaffen van een montuur.

Al vanaf 4 deelnemers kunnen wij een in-company training verzorgen; coaching kan natuurlijk al vanaf één persoon. Wij trainen bij voorkeur met niet al te grote groepen (maximaal 8 personen), zodat we de intensiteit hoog houden. Bij een seminar en opleiding, die we eveneens kunnen verzorgen, zijn uiteraard grote groepen deelnemers van harte welkom.

Ja! Wanneer je met ons werkt, krijg je namelijk meer dan een workshop alleen. Onze enthousiaste trainer gaat namelijk met jouw team en/of leidinggevende aan de slag. Je zult merken dat door inspiratie en motivatie er in jouw organisatie na de training echt anders wordt (samen)gewerkt. Onze ervaren en betrokken trainers kijken graag met je naar alle randvoorwaarden van jouw werk en vak. Ze helpen daarbij het getrainde verder tot een succes te maken.

  • Je bent straks in staat om zelfstandig een goed onderbouwd advies te geven over het juiste montuur dat past bij het gezicht, de persoonlijkheid
    en kledingstijl van de klant. Tevens wordt er gekeken naar de perfecte persoonlijke versterkende kleuren, het haar, de ogen, make-up , designs en materiaalvormen.
  • De theorie onderbouwt je verkoopargumenten. Dus waarom je een bepaald montuur adviseert.
  • De uitstraling en het image van je klanten weet je te versterken.

Wil je met jouw team de workshop volgen? Gecombineerd met persoonlijke coaching op de werkvloer? Of ben je op zoek naar inspiratie, motivatie en of handvatten die de communicatie met jouw klanten of cliënten (verder) verbetert? Wij helpen je graag met een training of workshop op maat.

Contact

Heb je wellicht nog vragen? Of heb je interesse in onze workshops? Neem contact met ons op. Dan maken wij graag een voorstel op basis van jouw specifieke trainingswensen en -doelen. Bel 06-44345451, mail info@eyewearstylingschool.nl of maak gebruik van ons contact formulier. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.